Home » Erotische massage

Erotische cursus tantra massage intiem

erotische cursus tantra massage intiem

Korte cursussen 1 - cursus tantrische technieken 2 - cursus erotische heup & billen massage vrouw. Middellange cursussen 3 - cursus massage genitaliën voor de man 4 - cursus massage genitaliënvoor de vrouw. Lange cursussen (10 hoofdstukken) 5 - cursus tantra lichaamsmassage voor de man 6 - cursus tantra. Het meest belangrijke: creëer een veilige, ontspannen en intieme sfeer! Zorg dat jullie En dan..? Er bestaan zoveel technieken voor een sensuele, tantrische of erotische massage en het is erg leuk om je wat kneepjes & greepjes eigen te maken. Handiger om daar een workshop of cursus in te volgen. De nieuwe vriend van Xandra verraste haar onlangs met een privécursus erotische massage. Xandra zag het eigenlijk niet zo Het was een tegoedbon voor een cursus erotische massage. Een privécursus, bij ons thuis. Intiem ja, ook dat, maar geen moment ongemakkelijk. Tot slot kregen we nog een. erotische cursus tantra massage intiem

Erotische cursus tantra massage intiem - kostenlose

Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Dat is mooi maar voorkom teleurstelling: Orgastische Tantra yoga werkt met stimulerende en gerichte intieme massage, adem- en energie oefeningen, uitleg van orgastische- en energetisch verbindende technieken. Met als jij degene bent die leidt, let hij of zij op jou. Tantra draait om het intieme contact. Helaas zijn de meeste filmpjes nog van twijfelachtige kwaliteit.

Videos

Tantra massage

Erotische cursus tantra massage intiem - kinky

De andere twee massage workshops over tantrische sex behoren als erotische massage workshop tot de Rode Tantra. Als u tenminste bereid bent om de tijd te nemen, uw vooroordelen los te laten en samen te experimenteren. Respect voor elkaar staat bovenaan! In dezelfde visie stelt Tantra dat erotische gevoelens, opgewekt door tantrische massage, doorwerken in je lichaam en je geest. De DVD Cursus Erotische Massage van Tania toont een complete erotische massage voor zowel de vrouw als de man. . Zulke intieme momenten zijn perfect om dichter bij elkaar te komen. Tantra training over het meervoudig orgasme of multi orgasme. Erotische Tantra massage cursus | Voor stellen | Ook workshops Dal orgasme & Vallei orgasme. Het meest belangrijke: creëer een veilige, ontspannen en intieme sfeer! Zorg dat jullie En dan..? Er bestaan zoveel technieken voor een sensuele, tantrische of erotische massage en het is erg leuk om je wat kneepjes & greepjes eigen te maken. Handiger om daar een workshop of cursus in te volgen.

on "Erotische cursus tantra massage intiem"

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *